död data

Hej bloggen!
Förlåååt
för dålig update, det är nämligen så att min data är sönder. Hela datan är helt död, så alla mina foton, musik, allt är borta! Så nu får jag låna min systers data för att blogga, men det är inte så ofta som jag får göra det..

Idag så har jag vart i stallet hela dagen, Och i morgon så ska jag åka till Ikea med mamsen och kolla lite. Men nu så ska jag sätta mej framför tv:n. Vi får se när det blir nästa gång jag kan blogga, Kyss.


Shopping.


inte världens bästa bild menmen

SKHLM


Haloj!
Idag så var jag somsakt och shoppade med Julia och Elina. Hittade en col col tröja från NewYorker herravdelningen, slänger in en bild senare. För nu så måste jag städa mitt rum, Julia kommer hit om några timmar, och vi ska hyra film och köpa lite godis. Kyss.

Shopping

Hola amigos!
Idag så var det sista prao-dagen, ganska skönt men endå tråkigt att börja skolan igen. Imorgon så ska jag åka till skärholmen med Julia, Elina & Felicia och shoppa. För min del så blir det nog mest fönster shopping, min plånbok börjar bli tom.. Men nu så ska jag stänga av datorn och kolla på Idol. Själv så hejar jag på Johan P, vem hejar ni på?


länge sen





















Bild på mej och josefin från igår

Hej bloggen!
Det var ett tag sen jag bloggade. Ska försöka bättra mej med det. Idag så har jag vart ledig ifrån praon, men imorgon så blir det jobba gärnet. Imorgon så är det sista prao-dan, och sen på måndag börjar skolan igen..

Ikväll så ska jag åka till stallet och rida, tror att jag har hoppning. Hur ser resten av eran dag ut?

Stan

Hej bloggen!
Idag så har jag vart i stan och shoppat med Julia. Träffade på Kristina innne på H&M också, det va kul för jag har inte sätt henne på länge! Menmen, köpte ett jeans från Cheap Monday, kan slänga in en bild lite senare, eller i morgon.

Imorgon så är det fars-dag, ska hem till mormor och morfar och äte middag. Men först så ska jag till stallet och sköta om Calle-ponken. Hur ser eran helg ut ?

Prao

Hej bloggen!
Just nu så är jag på Praon. Har inte så mycket att göra just nu, så jag passar på att sitta vid datorn. Hur ser eran dag ut?

Idag så slutar jag vid 5tiden, och då så ska jag direkt till stallet. Få se om jag hinner dit till halv 6 tiden, för då så ska jag nämligen välja häst. Menmen, nu så ska jag back to work.


Puss

Onsdag

Hej bloggen!
Idag så har jag praoat, fick sälja lite kaffe och sånt. Men sen i slutet nästa vecka så ska jag börja få stå i en egen "lucka" och sälja saker aldeles själv, det kommer bli kul men endå lite läskit. Haha. Imorgon så blir det en lite längre dag, börjar vid 9 tiden och slutar vid kvart i 5, och då så ska jag åka direkt till stallet och rida.



Svart till Anonym:

För mig så kostade det 1400kr att köpa sprutan, som man köper på apoteket. Sen så åkte jag till vårdcentralen så tog en läkare sprutan, och det kostade runt 150kr.


Prao

Hej bloggen!
Idag så var det min första prao dag. Fick städa, plocka upp varor och sånna saker. Imorgon så är jag ledig för att jag ska på utvecklings samtal i skolan, men då så ska jag jobba lite extra en annan dag! 

Snart så ska jag göra mig i ordning för stallet, idag blir det sköta om Calle och rida. Hur ser eran dag ut?

RSS 2.0