090131


Stall brudarna

Hej söton!
Igår så var jag & josefine som sagt på I taket lyser stjärnorna premiären. Filmen var bra (gud så snygg "tzatsiki" är i den filmen assåå!) men jag tycker nog att boken var bättre. Det brukar bli så när man först läser boken och sen ser den på film. Efter bion så åkte vi hem till mej och jossan slaggade här.

Idag så åkte vi till stallet tidigt. Var sedan i stallet hela dagen lång, kom hem för bara en timme sen. Och i morgon så ska jag kanske åka och klippa mej *äntligen* Har inte klippt mej på jättelänge känns det som. Tror att det bara blir topparna som åker av.

Hur har eran dag sett ut?

Dagens enkla



Tröja H&M
Jeans - CM
Pumps - Åhlens

Fridaaaay!


Ronja sötnosen busar i snön


Hej bloggen!
Kom nys hem från skolan, slutade en timme tidigare än vanligt. Vi hade en så kallad "uppsamlings-dag" då man själv välja vilka lektioner man ville ha. Jag valde då So och No. Har precis tagit dagens outfit, lägger in dom så fort jag hittar min USB kabel till kameran. Med så stökit rum som jag har är det svårt att hitta någonting!

Vid 6-tiden så ska jag och Josefine gå på premiären av "I taket lyser stjärnorna" Har läst boken, och den var jätte bra, så jag tror att filmen kommer bli ännu bättre! :)

Träna


Mums
. Sitter och smaskar i mej min nybakta kladdkaka. Det var riktigt länge sen jag bakade en sån. Men ska snart sätta på mej mina träningskläder och sedan gå och träna, duktigkt va? Första gången idag, får se om det blir någon mer gång. Jag rider ju också 2dagar i veckan, så får se om jag orkar fortsätta träna.

Snö


dilara&emma


Hej bloggen!
Ja idag när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så var allt vitt. Snön har kommit tillbaka, i dont like. Jag vill att det ska vara varmt och sol och kunna gå runt barbent. Menmen, det är ett tag tills dess. Idag så har det vart en helt vanlig skoldag, hade dock matte prov på morgonen. Får hoppas att det gick bra, det känndes bra iaf.. Hur har eran dag sätt ut?

Dagens klädval


Idag så hade jag på mej mina ljusa CM jeans, klackar från dinsko och min nya "kofta" från Gina.

Ska nu sätta på mej mina myskläder och sedan åka med mamma och vovven till hundsimmet, och sen när jag kommer hem så ska jag plugga gärnet till mitt matte prov. Hur har eran dag sätt ut?

Morgon

God morgon alla läsare!
Idag så hinner jag skriva ett snabbt litet inlägg på morgonen, brukar inte ha tid med sånt. Håller på att bestämma vad jag ska ha på mej, vet verkligen inte vad jag ska ha. Om 45 min så ska jag gå till skolan, efterssom jag har sovmorgon så kan jag inte få skjuss av pappsen, så idag får jag gå.. Menmen det är inte så jobbigt att gå.

Nu så måste jag fortsätta tänka på vad jag ska ha på mej. Skriver mer ikväll. Kyss

Bokat





Äntligen har vi bokat sommarresan! Den 9e Juni åker min familj + Mickis till Kreta och blir borta en vecka!


mums




240109



Hej bloggen!
Igår kväll så träffade jag Julia och Felicia, vi var hemma och kollade på film och hade det mysigt. Sen så blev det att jag och julia slaggade kvar hemma hos Felicia. Så  jag kom hem för någon timme sen. Nu så håller jag,mamma och pappa på att baka bullar, så gott. Men nu så måste jag börja grädda bullarna :)

Dagens


Lördag

Hej bloggen!
Idag så har jag, mamma och pappa vart och  shoppat lite i Skärholmen. Hittade en söt tröja från gina tricot, kollade även lite på chinos men vet inte riktig vilken färg jag ska köpa. Lite tråkigt att bara köpa beiga som nästan alla har typ. Funderar på att kanske köpa ljus blå/lila, eller lite rosa aktiga.

Snart så ska jag göra mig i ording och sedan träffa Julia. Slänger sedan in kvällens outfit. Kyss

friday im in love.

Hej bloggen!
Härligt med Fredag, känns super skönt att vara ledig från skolan lite. Hade fysik-prov idag också, får hoppas att det går bra! Sen så har det vart en helt vanlig skoldag. Ikväll så ska jag kanske ut med kompisar, men vet inte riktigt om jag orkar. Så det blir nog en hemma kväll. Hur ser eran dag ut?


Dålig uppdatering

Hej bloggen!
Jag vet att det har varit dålig uppdatering på sistonde, och det är några som har klagat över det. Men jag försöker blogga så mycket jag kan, för just nu så har jag ganska mycket i skolan. Men ska bättra mej!


Men nu så måste jag börja plugga igen, har en spanska läxa som ska vara klar i morgon och sen har jag prov på fredag och några nästa vecka.


/ L


Dagens shopping

 


Jeans tights från VILA

pumps från Åhlens


U made my day.

 

Idag när jag stod och kollade lite inne på Carligns, så kommer killen som jobbar där fram till mej. Och frågar hur gammal jag är. Då sa jag att jag är snart 15. Då sa han : "Jag gillar din stil, den är j'vligt snygg, en egen stil lixom. Jag såg när du gick förbi och då tänkte jag lixom : wow va snyggt. Och du är bara 15 år också och har sån bra stil, gillar den värkligen, fortsätt så"
Jag blev jätte glad, u made my day.


SKHLM

Hej bloggen!
Kom nyss hem från skärholmen med mamma. Hittade atllt jag letade efter, jeans tights, pumps och ett svart linne. Slänger in en bild senare.

Ikväll så ska jag kanske träffa en kompis, annars så blir det hemma kväll med la familia. Hur ser eran dag ut?

Idag


..Har jag på mig det hära.
tröja från H&M
jeans från JL
converse

Äntligen fredag!

Hej bloggen!
Sory att jag inte har bloggat på 2dagar,. Menmen, idag så är det äntligen fredag. Jätte skönt. Idag så har det vart en vanlig dag i skolan, fick sluta lite tidigare än vanligt. Och nu sitter jag här och myser med "lilla" voven, ska snart kanske gå och träffa en kompis eller nått sånt.

Imorgon så blir det shopping som gäller. Ska även köpta lite saker som jag ska ha till en speciell sak, läger upp i bloggen sedan när det är helt klar. Hur ser eran dag ut?

Dagens outfit



T-sha - Newyorker
Jeans - CM
converse - stadium

Ingen rubrik


foto på mej & syster från mallis08


Hola, como estás?
Själv så mår jag bar, är bara lite seg nu efter skoldagen. Det har vart en ganska skön dag idag, började vid 9.15 och slutade vid 2 tiden. Ikväll så ska jag följa med mamma och vovven till hundsim igen, mamma ville inte åka själv så jag gör henne sällskap. Hur ser eran dag ut?


Outfit


Lite suddiga bilder, men det får duga

Kjol - Gina
skärp - h&m
Linne - cubus
gläns jacka - lindex
tights - h&m
skor - skopunkten


skola. stallet

Heeeej bloggen!
Idag så har jag gått i skolan som vanligt. Hade spanska på första timmen, och då fick vi reda på att vi hade fått nya grupper + en ny lärare. Sen så har dagen sett ut som vanligt. Efter skolan så åkte jag till stallet och sköte om Calle, och sedan mot kvällen så red jag. Fick Belle, det känndes faktisk bra den här gången. Men belle är inte dirket min typ av häst, men hon var fin.

Nu ska jag ner och ta mej en macka, och sedan ska jag slänga in dagens outfit. Så keep out. Känner mej på rikgtigt bra humör också idag, undra vad det rårpå. puss.

Stallet

Hej bloggen!
Idag så har jag nu på morgonen vart i stallet och skött om Calle. Blev klart med allt ganska fort, så jag kom hem ganska tidigt. Så resten av dagen så vet jag inte vad jag ska göra, kanske bara vara hemma och ta det lungt :)

Outfits

  

Efterssom jag har gått runt i mina myskläder hela dagen så tänker jag inte lägga in någon outfit bild från idag. Så jag bjuder på tre outfits från i sommras. Vilken gillar ni bäst?

BIO

Hej bloggen!
Idag så har det vart en slapp lördags dag, har legat och myst framför tv:n nästan hela dagen. Ska snart börja göra mig i ordning, ska nämligen åka och kolla på bio med Wille. Vet inte ännu vilken film vi ska se. Hur ser resten av eran dag ut då?

Imorgon så ska jag till stallet och sköta om Calle. Men nu så måste jag stänga av datorn och börja göra mig i ordnings, skriver mer ikväll och lägger in dagens outfit. Kyss.


UPDATE:
Idag så blev det ingen bio, så ikväll så ska jag vara hemma med min sjuka mamma och kolla på någon film och äta godis. Har börjat äta naturgodis som är lite nyttigare, det var faktiskt gott.

Black

 

Friday im in love


Hej bloggen!

Fredag idag, härligt med två dagars helg nu. Idag så har det vart en helt vanlig dag i skolan. Hade 2timmars bildlektion sista timmen, det är nog första gången jag har bild.

Ikväll så blir det nog en hemma kväll framför tv:n, det är ju lets dance också. Sen så ska jag försöka fixa lite på bloggen, det kanske bara är min data som krånglar med designen. För på min data så kan jag inte se headern :s


Designen + bloggen ..

.. Håller på att knasar, så har ingen aning om hur den serut just nu. Men ska fixa det i morgon. För nu ska jag mysa framför tv:n och kolla på gossip girl. Skriver mer i morgon. kuss

Today im wearing thiss


Torsdag

Hej bloggen!
Första skoldagen idag, det var kul att träffa alla men det var jobbigt att börja jobba första dagen. Vi har fått ett nytt shema, slutar ca 3 varje dag nu *Suck*. Efter skolan så kom mamma och hämta mej, så åkte vi direkt till vårdcentralen och tog yttligare en spruta mot livmorderhals cancer. Så nu är jag lite öm i vänster axeln, men det går väll nog över snart hoppas jag.. Hur har eran sätt ut idag då?

The stable

Hej bloggen!
Kom nys hem från stallet, gud vad skönt det var att duscha varmt efter att ha vart i stallet hela dagen. Fick rida jumjum idag , det gick väll så där. Det är jätte stor skillnad jämfört med att rida ponny, tycker jag iaf, även om jumjum inte är så stor.

Sitter just nu och kollar på top model, och tänker på vad jag ska ha på mej i morgon. Menmen jag hittar väll på något. Skriver mer i morgon. kyss.


God morgon

 

emma, mickis & jag i sommras


Godmorgon söton!
Sista dagen på lovet, det känns sådär. Idag så ska jag åka till stallet och sköta om Calle och sedan rida. Har börjat rida på häst nu istället för ponny. Så det ska bli kul. Hur ser eran dag ut?


Sim




Hej bloggen!
Igår så var jag på simmet med Ronja, hon var jätte duktig och blev jätte trött efter. Sen åkte jag och mamma hem och lämnade henne hemma och sen åkte vi till Kungens och kollade på mina älskade hörlurar. Hittade som billigaste på netonet.

Nu så sitter jag med mina hörlurar och väntar på att Kevin ska komma hit, vet inte vad vi ska hitta på men det blir säkert nått skoj.
 Nu så har jag även bestämmt mej att spara pengar till en systemkamera. Senaste gången jag försökte spara mina pengar så gick det inge bra. Efterssom jag är så kär i kläder så sprack det, så jag köpte kläder för alla mina pengar jag hade sparat ihop. Typiskt Lina...

Men nu måste jag göra mig iordning, sitter nämligen fortfarande i myskläder och Kevin kommer när som hellst.

Mean girls


Om ca 20 min så ska jag sätta mej framför tv:n och kolla på Mean girls som går på tv4+. Någon mer som ska se den?

Kussisinerna





Hej söton!
Idag hemma hos kusinerna så spelade vi Wii. Det var faktiskt första gången jag spelade det, det var riktigt kul. Spelade bla bowling och nått mario bil spel haha. Vi fikade och gosade med lillen också :)

Imorgon så ska jag följa med mamma och ronja till hundsimmet, och sen efter det så ska vi åka och köpa mina nya hörlurar, eftersom mina vanliga har spuckit.


Dagens


Söndag



Hej alla läsare!
Hinner bara skriva ett snabbt litet inlägg. Snart så ska jag göra mej i ordning, jag ska nämligen hem till mina små kussiner. Skriver mer när jag kommer hem och lägger in dagens outfit.
Hur ser eran dag ut ?

sommar


Är det bara jag som längtar till sommarn, nu när jul och nyår är över ?

Lördag


Hola bloggen!

Idag så har jag vart i stallet hela dagen och skött om lilla Calle ponken. Sen mot eftermidagen så kom mamsen&papsen och hämta mej. När jag kom hem så stor städade jag hela huset (duktigt) för att jag var skylldig mamma 100kr, men om jag städade så slapp jag det! :) 

Imorgon så ska jag försöka få med mej mamma att åka och köpa ett par nya hörlurar till min Ipod. Hur ser eran helg ut?

Outfit


T-sha från gina. leggings från H&M. halsduk från H&m, converse skor från stadium

Fredag


Hej bloggen!

Idag så har jag vart och träffat Julia & Elin. Vi var hos Julia och gjorde inte så speciellt mycket. Imorgon så ska jag nog ta och åka till stallet, har inte vart där på riktigt länge nu. Hur ser eran helg ut ?


17:57



Hej alla läsare!
Första dagen på det nya året och jag har bara legat hemma och slappat framför tvn eller datan. Imorgon så har jag inte heller några planer, men får hoppas på att det händer nått kul iaf (a)

1 Januari. 01:09




Jag och mamma var nyss ute och kollade på alla fyverkerier. Det känndes som om att det var mindre raketer i år. Mamma och jag tog även lite kort, de var dom bästa vi fick. Haha det är verkligen jätte svårt att få nått bra kort på fyverkeri.

Det här inlägget blev även mitt 100:ande inlägg på den hära bloggen. Gott nytt år alla!

RSS 2.0