Go kväll bloggen!

Nyss så åkte Filip och Kevin hem, så nu sitter jag tillsammans med mamma,pappa och spelar Giutar hero.Haha, riktig bra är vi! Imorgon så ska jag åka till stallet som vanligt, så det blir att gå upp tidigt! Men nu så ska jag stäng av datorn, för nu blir det nämligen min tur att spela! Skriver mer i morgon. kyss.


Halloween


Godmorgon bloggen!

Nu så håller jag på att göra mig iordning, och ska snart åka ner till centrum och möta Julia. Ska köpa lite halloween grejjer till i helgen. Och sen så ska vi åka hem till Julia. Hur ser eran dag ut?

Utmanad

Jag blev utmanad av Tess

Regler:
  • Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
  • Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa
  • Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
  • Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

  1. När jag var liten så var jag jätte mörkrädd och kunde inte sova med lampan släckt!
  2. Jag har åkt in på akuten när jag var lite mindre, för att jag åt en viss choklad som jag tydligen inte tålde.
  3. Jag har ganska sjuk humor, skrattar åt det mesta.
  4. Jag har två tänder för lite i min mun.
  5. När jag var liten så älskade jag ketchup, kunde äta det med sked. Men idag så är det inte så gott :)
  6. Jag är ganska pinsam utav mej.
  7. Och så  är jag jätte lättskrämd.

Jag utmanar ; Julia, Vannu, Elina, Jossan, Jennifer, Jessica & Ronja


STEP UP 2


Hej bloggen!

Sprutan idag gick bra, är bara lite öm i vänster armen nu. Menmen, snart så fort mamsen kommer hem så ska vi kolla på Step up 2 som vi hyrde på hemvägen ifrån stallet. Ridningen gick väll lite sisådär, hade en häst som jag inte brukar rida så ofta.

Imorgon så ska jag kanske träffa en kompis. Och sen i helgen så ska jag & alla tjejer ha myskväll hemma hos Elin, och efterssom det är haloween så ska alla vara utklädda till nått. Någon som har ett bra tips som jag skulle kunna klä ut mej till? Haha mamma tyckte att jag skulle vara ett spöke, och klippa ut hål i ett lakan. Menmen, nu så ska jag stänga av dator för snart så kommer mamsen hem! Skriver mer i morgon, kyss

Shopping

 

Godmorgon


Godmorgon finisar!

Nu så har jag flyttat tillbaka bloggen, min data började bli konstig när jag började använda devote, så jag flyttade tillbaka.
Idag så ska jag som sakt åka och ta spruta. Men innan dess så ska jag ta och fixa min design och lite små saker på bloggen. Sen så tänkte jag storstäda mitt rum, det behövs verkligen! Hur ser eran dag ut?

Devote

Nu så har jag flyttat min blogg till devote!  linaek.devote.se

Prövade att blogga lite på devote, men gillade det inte. Så är tillbaka till denna blogg

Han är iallafall min idol


Stan

Kom nyss hem från stan med tjejerna. Med mej hem köpte jag en mysig tröja från gina tricot, och en halsduk och mössa från H&M. Och när jag står i kön till provrummen på Gina, så såg jag först inte att jag stod brevid Linda Rosing, haha herregud vad hon såg ut asså.

Imorgon så ska jag åka till vårdcentralen och ta spruta mot livmodershals canser, ser inte fram emot det diretk! Sen efter det så ska jag åka till stallet och rida.


Godmorgon


Godmorgon alla läsare!


Snart så ska jag göra mig i ordning, för om någon timme så kommer Felicia hit och sen så ska vi åka in till stan och möta Julia och Vanessa, och sen shoppa! Hur ser eran dag ut?

Utan ström


Hej alla söta läsare!

Idag så vaknade jag jätte tidigt, märkte att vi hade strömavbrott. Kunde inte se hur mycket klockan var, så jag blev tvungen att gå ner och kolla, och när jag kom ner så var klockan knappt 7. Så jag försökte somna i soffan, men nej det gick ju såklart inte. Så jag gick runt och gjorde ingenting i en timme tills strömmen kom tillbaka.

Sen på eftermidagen så åkte jag till stallet, men då var det mesta redan gjort med Calle. Så jag kunde mysa lite extra för att jag hade så mycket tid över.

Imorgon så ska jag åka och hälsa på mina små kusiner. Men innan så ska jag försöka hinna fixa till min design också, ja ni ser ju hur tråkig den är just nu.
Men nu så ska jag stänga av datorn och mysa vid tv:n med en varm kopp te. Skriver mer i morgon. Kyss

Söndag




Hej bloggen!
Dagen började med att jag åkte till stallet för att sköta om Calle. Senare mot eftermidagen så åkte jag hem, och sedan hem till Vanessa som skulle fota Jennifer. Har laggt in mina två favoriter där över.

Nu så är det äntligen höstlov, så imorgon så ska jag sova ut och sedan åka till stallet. Hur kommer erat lov se ut?

Lördag

Hej bloggen!
Igår kväll så var jag med Julia, Felicia och Dilara på bio och såg High shcool musical 3. Har inte sätt 1:an och 2:an innan, men bra var den!

Idag så har jag vart på min kusin Antons dop, kameran var med så jag tog några bilder. Filmade även när min syster sjäng "En värld full av liv" , den låt som Anton föddes till! Efter dopet så åkte vi alla hem till mormor och morfar och år smörgåstårta och lite sånt.

Ikävll så blir det en hemmakväll med film och godis tror jag. Och i morgon så blir det stallet för min del, hur ser eran helg ut?

Förlåt.. igen


Hej bloggen!

Förlåt för jätte dålig uppdatering på den senaste tiden, har nämligen haft jätte mycket med skolan och sånt. Men nu så ska jag försöka blogga så mycket som jag hinner. Men snart så är det ju höstlov, och sen efter det så ska jag praoa i två veckor. Så det blir nästan som 3veckor ledigt från skolan :)
Jag ska praoa i min pappas kiosk/servering i nynäshamn, tror mest att jag kommer få städa och fylla på nya varor och sånt. Menmen, nu så måste jag fortsätta plugga lite till mitt matte prov, skriver mer i morgon. Kyss.

aldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt.


Hej bloggen!
Idag så har jag vart och shoppat, hittade ett par snygga svarta skor, kan lägga in en bild senare. Har också pluggat en hel del Fysik. Imorgon så blir det att gå upp tidigt, för jag har stalltjänst klockan 06.30. Ikväll så blir det nog en hemma kväll tillsammans med en bra film och mys. Hur ser eran kväll ut?

Jonas brothers


Studiedag.


Bild från i sommras

Godmorgon cupcakes!
Idag så har jag studiedag, så fick sova ut lite längre på morgonen. Just nu så ligger jag i soffan och kollar på The vocie. Idag så jag mest plugga till mitt fysikprov som jag inte kan nått om och sen kanske ut och träffa kompisar ikväll. Hur ser eran dag ut?

Mys.


Hej bloggen!
Idag så har det vart släcktkalas här hemma för att min syster har fyllt år. Själv så fick jag även mitt halsband och armband av min kusin som jag vann i hennes blogg, jätte fina :)

Stan med tjejjerna i fredags var jätte roligt. Vi åt på grekiska kolgrillsbaren på söder, jätte mysigt. Lägger in bilder senare. För nu så ska jag stänga av datorn och gå ner och mumsa i mej fruktsallad som mamsen har gjort. Skriver mer i morgon. Kyss.

I love you to the end.


Sjuk.

Hej bloggen!
Kom nyss hem ifrån skolan, gick hem tidigare för att jag inte kännde mej så bra. Så det blir ingen ridning ikväll heller.. Fick tillbaka mitt kemi prov innan jag gick, jag blev nöjd fick VG 22/25 poäng.

Imorgon så ska jag & tjejjerna åka in till söder och äta på resturang, Elina fyller fjortis (14) på Söndag så vi ska fira henne. Nu så ska jag kolla på "PS i love you" den är så grymt bra. Skriver mera sen. Kyss <3

Förlåt!

Hej bloggen!
Förlåt för att jag inte har bloggat på flera dagar, har nämligen inte haft tillgång till datan + att det har vart/är mycket i skolan just nu. Men jag ska försöka hinna blogga så mycket som det går!

Kom nyss hem ifrån stallet, har vart där och skött om världens bästa Calle. Imorgon så är det torsdag och skola som vanligt och sedan stallet. Imorgon så fyller också min syter 17år, grattis i förskott! :) <3 

Men nu så  måste jag stänga av datorn och börja plugga till mitt Engelska prov. Ska försöka hinna skriva nått i morgon också! Kyss. <3

Kanelbullens dag


Hej bloggen!

Idag så har jag vart i stallet hela dagen. Sen när jag kom hem så hade mamma köpt kanelbullar, efterssom det är kanelbullens dag idag. Ikväll så ska jag och mamma kolla på Lilla melodifestivalen. Det är två tjejjer från min skola som ska vara med och tävla, får önska dom lycka till!

Imorgon så ska jag nog mest plugga Kemi. Men nu så börjar lilla melodifestivalen, hörs i morgon♥

Fredag!


Hej alla fredag älskare!
Ska snart äta kvällsmat och sedan ska jag ut med tjejerna. Hur ser eran kväll ut? Kyss.♥

Origentering



Origenteringen idag gick bra, vi hittade 9 av 9 kontroller på ca 2timmar. Så jag kom hem vid 12 tiden. Resten av dagen så satt jag mest vid datorn och Tvn. Sen vid 5tiden så åkte jag till stallet för att rida. Hade Falken på markarbete, det gick sådär, han var jätte stel och sånt. Nu så har jag fixat en prao plats, det får bli 2veckor på pappas jobb i Nynäs. Jag hittade inget annat, menmen.

Imorgon så är det äntligen fredag, ska till skolan som vanligt och sen på kvällen så ska jag ut med tjejerna! ♥


No makeup


Godmorgon cupcakes!
Just nu så har jag klätt på mej och sitter och lyssnar på musik. Det är Lars Winnerbäck som spelas runt i min sterio. Fick sova lite längre idag, för att jag bestämde mej för att gå till skolan osminkad. Vi ska ändå ha orientering och vara i skogen hela dagen.. Men nu måste jag stänga av datorn, skriver mera i kväll.♥

Onsdag


Hej bloggen!
Idag så har det vart en helt vanligt Onsdag. På syslöjden har jag börjat sticka en halsduk, det tar ju så långtid att sticka så jag måste ta hem och göra lite. Efter skolan så tog jag direkt bussen med Vanessa till stallet. Och precis när vi ska börja gå på den långlånga vägen till stallet så börjar det såklart att regna. Och jag hade mina uggs liknande skor på mej, som inte tål vatten direkt. Så jag satte på mej två plast påsar över skorna (bilden över) Alla som vi mötte skrattade och tyckte att jag hade snygga skor, men vad gör man inte för sina skor? hah!

Imorgon så har jag orientering hela dagen, börjar vid halv 10 och slutar sedan när jag har origenterat klart. När jag kommer hem så ska jag plugga och sedan åka till stallet och rida. ♥

RSS 2.0