Dagens


gud så söööt

desperate housewifes


Ikväll så är det äntligen första avsnittet av desperate housewifes, klockan 21.00 på kanal 5

Tisdag


Hej alla läsare!

Idag så har jag vart i skolan som vanligt, men jag slutade vid lunch för att våra lärare skulle på någon kurs. Så det var skönt. Men precis innan jag skulle gå hem så hade lilla Julia tappat bort sin skåpnyckel + hemmanycklar, så jag,elina&emma fick stanna kvar med henne och leta, men till slut så hittade vi dom... i henes skåp..

Igår på ridningen så gick det inte så bra, hade Bell på hoppning. Ramlade av 2gånger, men det sägs ju att om man ramar av mer än 100 gånger så är man en bra ryttare, jag börjar närma mej.♥

Äntligen hemma!


Hej bloggen!

Nu så är jag äntligen hemma. Vi har cyklat i ca 6timmar, usch vad det känndes i benen asså! Men är glad att jag är hemma nu. Egentlien så skulle jag ha åkt till stallet på engång när jag kom hem, men jag känner att jag måste vila mej så jag orkar rida ikväll också.

Imorgon så går jag i skolan till lunch bara, så det är skönt. Och sen på torsdag så har jag Orientering, vi får se hur det går, det gick ju inte så bra förra gången, hah

Skogs bilder



(klicka för större bild)

Söndag


Hola cupcakes!
Har precis vart nere och ätit lunch, ska snart göra mej iordning och sen så ska jag ut på långpromenad i skogen tillsammans med mamma och Ronja. Ska ta med mej min kamera och ta lite pics. Sen när jag kommer hem så tänkte jag fixa min blogg lite, ändra textsnitt och såna små saker. Hur ser eran dag ut?

Imorgon så ska jag ut och cykla med klassen och paralell klassen. Det blir som mitt SOprov, man fick själv välja mellan att göra ett skrifligt prov i skolan eller följa med på en cykel tur. Så jag valde cykel turen för att det verkade enklast. Vi ska cykla 3mil på hela dagen, men vi ska också stanna och kolla på lite saker. Men nu så måste jag göra mig i ordning. ♥

Bilder från idag



 
(klicka för större bild)

Lördag


Hej bloggen!
Kom nys hem från stallet. Det var hopp tävling där idag, och vanessa hade med sin system kamera så vi tog massa kort. Gick även ut i skogen och tog kort på Jossan & Tosca tillsammans. Kan lägga in någon bild senare när vanessa har skickat bilderna. Ikväll så ska jag ut med Vanessa,  vet inte vad vi ska göra, men vi hittar säkert på nått kul!


Jag <3 Dej


den minen bjuder jag på


Ska snart gå ner och börja laga mat. Mamma har köpt som en färdig-hemma-gjord pizza. Så nu är det bara att lägga på lite ost, skinka och sånna saker man vill ha på. Och sen in ugnen, ganska lätt! Sen om nån timme så ska jag ut med tjejjerna, vet inte riktigt vad vi kommer att hitta på. Så jag vet inte om jag hinner blogga nått mer ikväll. Imorgon så ska jag till stallet som varje Lördag, så vi hörs! Kyss.

Ny design

 

Viken design tycker ni att jag ska ha. 1:an som jag hade innnan. Eller 2:an som jag har nu?

Dagens låt


Coldplay - Fix you

Satt och sjöng den här låten tillsammans med Nico innan spanska lektionen, så den får bli dagens låt + att den är otroligt bra!

Äntligen fredag

hej bloggen!
Kom hem för en timme sen, fick sluta 2timmar tidagare än vanligt för att våran musik lärare var sjuk eller nått. Skulle egentligen ha träffat några efter skolan men det blev inget av, så jag ska kanske träffa dom i helgen istället. Så nu vet jag inte vad jag ska göra, borde egentligen plugga till mitt SO prov som jag har på Måndag. Men det känns inte så roligt att plugga på en Fredag lixom. Hur ser eran dag ut?


Fredag imorgon


Hej bloggen!


Idag hade jag som sakt skolfoto, usch känner att jag inte kommer att se bra ut på ett enda kort.. Menmen. Efter skolan så gick jag hem och senare på kvällen så åkte jag till stallet för ridning. Vi red ut i skogen och hade det mysigt, det var ju så fint väder mot kvällen.

Imorgon så är det äntligen fredag, gud vad veckorna gå fort! Ska kanske träffa några i morgon, men får se hur det blir. Hur ser eran dag ut ? Kyss.

Skolfoto


Håkan hellström


Hej bloggen!
Idag så har det vart en vanlig Onsdag. Hade matte prov på morgonen, det gick ganska bra tycker jag. Gjorde även klar min kjol som jag håller på med i syslöjden. Den blev inte direkt som jag hade tänkt mej, tror inte att jag kommer använda den. Efter skolan så åkte jag till stallet och tog hand om Calle.
Imorgon så har jag skolfoto, och har ingen aning om vad jag ska ha på mej. Och sen efter skolan så blir det pluggande och sedan ridning. Kyss.


Dagens outfit



Dålig mobil kamera

Linne - Gina tricot
Kofta - H&M
Jeans - Ceap monday
Skor - Top shop

Måndag


Hej babes!

Jag hinner skriva ett snabbt inlägg innan jag åker till stallet. Idag så är det måndag, och det har inte vart min dag direkt! Glömde min skåpnyckel hemma också så jag fick pressa ihop mina saker och slänga in dom i Julias skåp.. Men endå så har dagen vart ganska skön, började vid 10 tiden och slutade runt 2. Menmen, nu måste jag åka till stallet och sköta om Calle. Skriver mer i kväll och slänger in dagens outfit. Kyss.

Dagens inköp


Skor från topshop

Söta termosar från Åhlens

Söndag


foto från igår

Hej bloggen!
Stället för att åka till Barkarby så åkte jag, mamma och syster till skärholmen istället. Hittade ett par uggs liknande skor på top shop, lägger in bilder senare. Sen på hem vägen så stannade vi på willy för att storhandla mat. Och då vid kassorna fanns det skivor, så jag var bara tvungen att köpa två gammla Lars Winnerbäck skivor. Så nu spelas dom i min sterio om och om igen.

Ikväll så ska jag kolla på One Tree hill, det slutade ju så spännande förra gången! Och sen så ska jag fortsätta plugga till mitt matte prov som jag har på onsdag. Kyss.

Lördag

Hej kära blogg!
Idag så gick jag upp ganska tidigt för att åka till stallet. Kom dit vid 10 tiden, skötte om Calle och gjorde allt det vanliga. Jag, vanessa & emma följde med jossan när hon skulle ut i skogen och gå med Tosca. Jag och vanessa stannade lite och tog lite naturbilder, lägger in någon bild senare , för just nu sitter jag vid pappas dator. Sen vid 3tiden åkte jag hem, och nu så sitter jag här.

Ikväll så blir det nog film med familjen. Och i morgon så ska jag och mamma åka till Barkarby och shoppa lite, men det är inte säkert. Skriver mer ikväll, för nu så ropar mamma att maten är klar. Kyss.

Äntligen fredag


Hola guapas
.
Idag så vart det skoljoggen i skolan, men istället för att springa 5km fick man gå6km, så jag gick helldre. Sen när vi kom tillbaka till skolan så fick vi sluta, så jag slutade vid ca 11 tiden. Efter skolan så träffade jag K & F en stund, gjorde inget speciellt. Hur har eran dag vart?

Ikväll så vet jag inte vad som händer, kanske träffa någon, vet inte än.


Torsdag


Foto. jag gotland 06


Hola cupcakes!
Kom nyss hem ifrån skolan, det hände intå så mycket. Förutom lite bråk. Fick även tillbaka min matte diagnos, jag fick 38 av 40. Är jätte nöjd, för det brukar inte gå så bra för mej på matten! Imorogon så är det fredag, äntligen. Och då i skolan så ska vi ha skoljoggen, men jag som är så lat ska gå, och sen efter det så slutar vi!

Snart så ska jag göra mej iordning och sen åka till stallet och rida. Skriver mer i kväll. Kyss.


Dagens



Favorit i repris


Hola guapas!

Idag så har jag vart i skolan som vanligt. Är snart klar med min kjol som jag håller på att sy i slöjden, tror att den inte kommer bli så fin. haha. Det har börjat bli ruggit kallt ute, så idag hade jag min höst jacka. Snart så ska jag göra mej i ordning för stallet, men idag så blir det bara att sköta om Calle, ingen ridning. Men innan det så ska jag kolla lite efter någon prao plats. Kyss.

Tisdag


Foto. min sötaste hund i sommras

Hej bloggen!
Idag så har det vart en helt vanlig tisdag, förutom att jag gick hem under sista lektionen för att jag hade sån huvudvärk. Har snart haft huvudvärk i flera veckor. Men sen när jag nästan var hemma så var jag tvungen att gå tillbaka till skolan för att jag hade glömt min matte bok i skåpet, och jag har prov nästa vecka. Så jag blev tvungen. *suck*

Imorgon så är det skola som vanligt, och efter skolan så ska jag åka och sköta Calle en stund. Men nu så måste jag börja plugga lite matte, fattar inte ett piss.. Kyss.

Måndag

Hej bloggen!
Idag i skolan hade vi "uppsamlings-dag" vi fick själv välja vilka lektioner vi ville ha. Vi hade även Prao-info, och jag har ingen aning om vart jag vill praoa, någon som har nått bra tips? Efter skolan så åkte jag till stallet tillsammans med Vanessa, kom dit vid halv fyra tiden, skötte om Calle. Sen vid 6tiden red jag dressyr med lilla Banjo, det gick väll bra.

Imorgon är det skola som vanligt, och pluggande efter. Kyss.

Härliga söndag


Hej cupcakes!

Nu sitter jag här med locktången i högsta hugg, men jag hinner väll ångra mej innan jag lockat halva håret. Snart så ska jag göra mej i ordning och sedan följa med mamsen till willys och storhandla, och sedan till centrum och kika lite. Det blir väll det jag ska göra idag, ikväll så tänkte jag kanske träffa någon kompis eller något.

Dagens bild


Stallet

Hej bloggen!
Idag så vaknade jag, eller blev väckt av mamma, vid halv nio tiden. Så då gick jag upp och sedan gjorde mej iordning för stallet. Vid två tiden så kom mamma och pappa och hämtade mej, och så åkte vi och kollade lite på skor till mej, och ridstövlar till mamma.Men vi hittade inget.

Ikväll så blir det mys med famlijen igen, och i morgon så vet jag inte vad jag ska göra. Blev lite sugen på att gå på bio.. Menmen frår se hur det blir. Kyss.

Torö 08 med julia








Vila i frid min vän


jag och Loverboy. 2006

Äntligen fredag!


Hej den nya bloggen!

Nu är det äntligen fredag, och sista skoldagen i veckan. Var i skolan idag som vanligt, sista lektionen var musik i ungefär 2timmar. Och på musiken spelade vi gitarr, och efter 2timmar med 30 elever som spelar gitarr och en lärare som sjunger hela tiden så får man lätt ont i huvet. Så jag har världens huvudvärk nu! Menmen.

Ikväll så blir det nog en hemma kväll tillsammans med familjen och någon rulle. Tänkte fixa till designen lite, ja ni ser ju hur den ser ut just nu! Kyss.

RSS 2.0